8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 5. 06 - 30 - 262 9058 Email

GYakran Ismételt Kérdések

Panelajtó vásárlás előtt

Mi Önöknél a megrendelés menete?

Telefonon vagy e-mailen keresztül pontos árajánlatot tudunk adni a kiválasztott ajtó típusra. Majd időpontot egyeztetünk pontos helyszíni felmérésre. Ezt követően néhány napon belül a raktáron levő HDF 1- es típusú egyedi méretű ajtókat leszállítjuk, egyéb típusú ajtók gyártási ideje 4-6 hét. Ez idő alatt időpontot lehet egyeztetni beépítős kollégáinkkal, akik szívesen állnak rendelkezésükre.  

Mekkora méretben kaphatók a panelajtók?

A panelajtók méretét a termék oldalán érheti el, a többi paraméterek kíséretében.

Beltéri panelajtók használatáról

Kell-e festeni a beépített panelajtókat

Ajtóink minden esetben natúr fenyő tokkal, tört fehér színű alapozott vagy natúr fenyő ajtólappal kerülnek leszállításra. Ezt követően kell az ajtókat festeni.

Beltéri panelajtók szállítás, beszerelés

Vettünk az egyik barkácsáruházban gerébtokos ajtót és otthon vettük észre hogy 5 cm el kisebb a belmérete mint a régié. Ezért a mosógépünk, szárító, nem fér ki. :( Mit lehet tenni ?)

Ha még nincs beépítve és sértetlen az áruházak ilyen esetben a vételárat visszaadják vagy ki kell cserélni egy min. 60 cm es belméretűre. Legyenek körültekintőek vásárlás előtt, főleg a keskeny fürdő, Wc ajtók vásárlása előtt. 

Lenne lehetőség színezett fából kérni az ajtókat?

Nincs rá lehetőség, ajtóinkat beépítés után kezelni kell. 

Mennyi idő alatt tudják szállítani a beltéri panelajtókat?

A raktáron lévő ajtókat 3-4 nap alatt kiszállítjuk. Az aktuális raktárkészletről tájékozódjon, hívja a 30 / 262 - 9058 telefonszámot, vagy lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén

Mennyi időt vesz igénybe, a beltéri panelajtók beszerelése?

Körülményektől függően 1 nap alatt egy komplett lakás elkészülhet.